Poznaj nasze promocje. Atrakcyjne rabaty czekają.

Produkt dodany do porównania

Głodny wiedzy?

Sprawdź nasze przepisy oraz wskazówki, jak zdrowo się odżywiać i zachować pełną wartość odżywczą produktów na dłużej. Karmimy wiedzą, dodając regularnie wpisy na nasz blog!

Kilka zasad, o których należy pamiętać podczas pakowania próżniowego

Kilka zasad, o których należy pamiętać podczas pakowania próżniowego

24 sty 2023

Jedną z podstawowych wskazówek dla każdego, kto używa w domu zgrzewarki próżniowej ,jest używanie worków lub rolek, które mają teksturowane kanały.

+ czytaj więcej

Klasyczne naleśniki z maślanką

Klasyczne naleśniki z maślanką

17 sty 2023

Te proste naleśniki są delikatne, lekkie i puszyste z odrobiną mąki kukurydzianej i nutą wanilii.

+ czytaj więcej

Prowansalskie kotlety jagnięce sous vide

Prowansalskie kotlety jagnięce sous vide

12 sty 2023

Doprawione aromatycznymi ziołami, delikatne i soczyste kotlety jagnięce gotowane w stylu sous vide, a następnie podsmażane na patelni.

+ czytaj więcej

Do czego potrzebna jest zgrzewarka podczas gotowania metodą Sous Vide?

Do czego potrzebna jest zgrzewarka podczas gotowania metodą Sous Vide?

02 sty 2023

Gotowanie metodą Sous Vide, a więc „w próżni” może być doskonałym sposobem, aby dokładnie przygotować stek dokładnie tak, jak lubisz, lub przyrządzić delikatne, świeże warzywa bez uszczerbku na ich konsystencji.

+ czytaj więcej

Włoska marynata do pieczeni wieprzowej

Włoska marynata do pieczeni wieprzowej

20 gru 2022

Dzięki ziołom, octowi balsamicznemu i oliwie z oliwek, włoska marynata jest wspaniała do pieczonych i grillowanych mięs.

+ czytaj więcej

Jak zorganizować swoją lodówkę i zamrażarkę

Jak zorganizować swoją lodówkę i zamrażarkę

16 gru 2022

Optymalna temperatura do przechowywania żywności w lodówce wynosi poniżej 4,5 stopni Celsjusza. Przy różnych rodzajów żywności, tak niska temperatura pozwala zahamować rozwój bakterii i pomóc w zachowaniu bezpieczeństwa żywności.

+ czytaj więcej

6 produktów spożywczych, które możesz zamknąć w próżni i przechowywać w swojej spiżarni

6 produktów spożywczych, które możesz zamknąć w próżni i przechowywać w swojej spiżarni

05 gru 2022

wój system pakowania próżniowego FoodSaver sprawił, że zamrażanie i przechowywanie mięsa i warzyw stało się dużo łatwiejsze, ale czy wiesz, że jest on równie przydatny do przechowywania suchej żywności? Przechowywanie dużej ilości żywności w spiżarni jest ważne, aby być dobrze przygotowanym na wypadek przerwy w dostawie prądu lub nagłego wypadku, lub jeśli lubisz gotować większe ilości na raz.

+ czytaj więcej

Jak zapakować próżniowo zupę?

Jak zapakować próżniowo zupę?

28 lis 2022

Zupy to zdrowy i pożywny sposób na uzupełnienie płynów w organizmie, a także na pobudzenie apetytu. Zupy są szczególnie mile widziane jesienią i zimą, kiedy za oknem szaro i zimno. Jak zapakować próżniowo zupę by zachowała swój smak i składniki?

+ czytaj więcej

Ślimaki ze Szpinakiem  i Fetą

Ślimaki ze Szpinakiem i Fetą

21 lis 2022

Przepis na ślimaki z serem feta i szpinakiem bez użycia ciasta francuskiego.

+ czytaj więcej

Wyświetlane posty 1 do 9 z 22 (Strona 1 )