Poznaj nasze promocje. Atrakcyjne rabaty czekają.

Produkt dodany do porównania

HOME / dlaczego foodsaver

Udowodniono, że FoodSaver® utrzymuje świeżość żywności nawet do 5x dłużej* i zachowuje jej smak

* w porównaniu do tradycyjnych metod przechowywania

ZACHOWAJ SMAK I JAKOŚĆ PRODUKTÓW

Zachowaj świeżość żywności do 5x dłużej w porównaniu do tradycyjnych metod przechowywania.

OSZCZĘDZAJ PIENIĄDZE

Dzięki pakowaniu próżniowemu ograniczasz znacząco ilość wyrzucanego jedzenia, a także możesz zaoszczędzić na cotygodniowych wydatkach na zakupy spożywcze.

NIE MARNUJ ŻYWNOŚCI

Pakowanie za pomocą systemów FoodSaver® wydłuża okres przydatności żywności do spożycia, w przeciwieństwie do tradycyjnych metod przechowywania.

Pierwszy na świecie system do próżniowego przechowywania żywności.

Zgrzewarki próżniowe FoodSaver® zostały wynalezione w 1987 roku przez niemieckiego wynalazcę Hansa Kristen. Kristen stworzył urządzenia, które skutecznie eliminują powietrze, zapewniając tym samym lepszą ochronę żywności - znane później jako FoodSaver® zgrzewarki próżniowe. Firma FoodSaver® prężnie kontynuuje rozwój kategorii, oferując różnorodne rozwiązania w zakresie przechowywania próżniowego.

Brak powietrza = świeżość jedzenia na dłużej

Zgrzewarki próżniowe FoodSaver® całkowicie eliminują powietrze, główną przyczynę odwodnienia, utraty smaku i świeżości żywności.

Masz dość marnowania żywności?

SPRAWDŹ

Zachowaj świeżość w zamrażarce, lodówce i spiżarni

Po umieszczeniu żywności w worku lub pojemniku, zgrzewarka próżniowa FoodSaver® usuwa powietrze i tworzy hermetyczne zamknięcie, które konserwuje żywność i utrzymuje ją świeżą aż do momentu, kiedy jesteś gotowy, aby się nią cieszyć. System ten doskonale nadaje się do przechowywania żywności w zamrażarce, lodówce i spiżarni, a także do marynowania, przygotowywania posiłków i porcjowania ich na cały tydzień.

Głodny wiedzy?

Sprawdź nasze przepisy oraz wskazówki, jak zdrowo się odżywiać i zachować pełną wartość odżywczą produktów na dłużej. Karmimy wiedzą, dodając regularnie wpisy na nasz blog!

Kilka zasad, o których należy pamiętać podczas pakowania próżniowego

24 sty, 2023

Jedną z podstawowych wskazówek dla każdego, kto używa w domu zgrzewarki próżniowej ,jest używanie worków lub rolek, które mają teksturowane kanały.

+ czytaj więcej

Klasyczne naleśniki z maślanką

17 sty, 2023

Te proste naleśniki są delikatne, lekkie i puszyste z odrobiną mąki kukurydzianej i nutą wanilii.

+ czytaj więcej

Prowansalskie kotlety jagnięce sous vide

12 sty, 2023

Doprawione aromatycznymi ziołami, delikatne i soczyste kotlety jagnięce gotowane w stylu sous vide, a następnie podsmażane na patelni.

+ czytaj więcej

Do czego potrzebna jest zgrzewarka podczas gotowania metodą Sous Vide?

02 sty, 2023

Gotowanie metodą Sous Vide, a więc „w próżni” może być doskonałym sposobem, aby dokładnie przygotować stek dokładnie tak, jak lubisz, lub przyrządzić delikatne, świeże warzywa bez uszczerbku na ich konsystencji.

+ czytaj więcej

Masz pytania dotyczące działania produktu?

Uzyskaj pomoc w przypadku jakichkolwiek pytań dotyczących produktu, zamówienia i nie tylko.

dowiedz się więcej