Poznaj nasze promocje. Atrakcyjne rabaty czekają.

Produkt dodany do porównania

HOME / FAQ
Najczęściej zadawane pytania
Najczęściej zadawane pytania
Zgrzewarki próżniowe
Folie do pakowania próżniowego
Pojemniki do przechowywania próżniowego
Ogólne informacje
Akcesoria
Wskazówki dot. przechowywania

Najczęściej zadawane pytania

Szukasz odpowiedzi na nurtujące pytania? Sprawdź bazę wiedzy na temat zgrzewarek i akcesoriów FoodSaver.
Nie znalazłeś odpowiedzi na swoje pytanie? Skontaktuj się z nami:
zadzwoń lub napisz

Wyszukaj odpowiedzi

Głodny wiedzy?

Sprawdź nasze przepisy oraz wskazówki, jak zdrowo się odżywiać i zachować pełną wartość odżywczą produktów na dłużej. Karmimy wiedzą, dodając regularnie wpisy na nasz blog!

Pakowanie żywności do gotowania metodą sous vide

19 cze, 2024

Metoda sous vide, czyli gotowanie w niskiej temperaturze w próżniowych woreczkach, zdobywa coraz większą popularność. Dzięki tej technice można uzyskać doskonałe rezultaty w kuchni, zachowując pełnię smaków i wartości odżywczych potraw. Kluczowym elementem tej metody jest odpowiednie pakowanie żywności. W tym wpisie opowiemy, jak wykorzystać urządzenie FoodSaver do przygotowania idealnych porcji do gotowania sous vide.

+ czytaj więcej

Jak przechowywać masło przez długi czas

13 cze, 2024

Masło jest wszechstronnym i niezbędnym składnikiem wielu kulinarnych kreacji. Jednak czasami może się zdarzyć, że masz nadmiar masła, które musisz przechowywać przez dłuższy czas. Niezależnie od tego, czy gromadzisz zapasy na wypadek sytuacji awaryjnych, kupujesz hurtowo, czy po prostu chcesz zachować pyszny smak masła na dłużej, ważne jest, aby wiedzieć, jak przechowywać masło przez długi czas.

+ czytaj więcej

Dlaczego warto pakować próżniowo owoce?

07 cze, 2024

Nie jesteś pewien, czy powinieneś uszczelniać próżniowo swoje owoce? Oto kilka powodów, dla których warto zamykać owoce próżniowo.

+ czytaj więcej

Jak przechowywać rabarbar?

10 maj, 2024

Rabarbar ma cierpki smak spożywany na surowo. Doskonale sprawdza się jednak w deserach i przysmakach, takich jak ciasta czy dżemy. Sezon na rabarbar trwa bardzo krótko. Można go kupić w sklepach spożywczych i na targowiskach od późnej wiosny do wczesnego lata. Mrożenie rabarbaru pozwala cieszyć się nim przez cały rok.

+ czytaj więcej