Nie przegap świetnych cen – zajrzyj do naszego outletu już teraz!

Produkt dodany do porównania

HOME / FAQ
Najczęściej zadawane pytania
Najczęściej zadawane pytania
Zgrzewarki próżniowe
Folie do pakowania próżniowego
Pojemniki do przechowywania próżniowego
Ogólne informacje
Akcesoria
Wskazówki dot. przechowywania

Najczęściej zadawane pytania

Szukasz odpowiedzi na nurtujące pytania? Sprawdź bazę wiedzy na temat zgrzewarek i akcesoriów FoodSaver.
Nie znalazłeś odpowiedzi na swoje pytanie? Skontaktuj się z nami:
zadzwoń lub napisz

Wyszukaj odpowiedzi

Głodny wiedzy?

Sprawdź nasze przepisy oraz wskazówki, jak zdrowo się odżywiać i zachować pełną wartość odżywczą produktów na dłużej. Karmimy wiedzą, dodając regularnie wpisy na nasz blog!

12 sposobów na urozmaicenie smaku jajek

07 paź, 2024

Jajka to podstawa wielu śniadań, ale po pewnym czasie mogą stać się monotonne. Jeśli chcesz odkryć nowe smaki i nadać jajkom zupełnie nowy wymiar, ten wpis jest dla Ciebie! Oto 12 inspirujących sposobów, które sprawią, że jajka będą smakować jak nigdy wcześniej.

+ czytaj więcej

Jak przechowywać kasztany jadalne? Najlepsze metody

26 wrz, 2024

Kasztany jadalne są smacznym i zdrowym składnikiem jesiennej kuchni, jednak ich przechowywanie może być wyzwaniem, ze względu na wysoką zawartość wilgoci. Oto kilka skutecznych metod, które pomogą Ci zachować ich świeżość na dłużej.

+ czytaj więcej

Czy kozi ser można mrozić? Praktyczne porady na temat przechowywania sera koziego

19 wrz, 2024

Kozi ser to prawdziwy rarytas – jego kremowa konsystencja i lekko kwaskowaty smak sprawiają, że jest idealnym dodatkiem do sałatek, kanapek, pizzy czy przekąsek. Co jednak zrobić, gdy kupiliśmy za dużo tego pysznego sera i nie jesteśmy w stanie zużyć go w krótkim czasie? Odpowiedź brzmi: mrożenie! Ale jak to zrobić prawidłowo, by ser zachował swoje właściwości?

+ czytaj więcej

Jak przechowywać surowego kurczaka

11 wrz, 2024

Przechowywanie surowego drobiu, zwłaszcza kurczaka, jest kluczowe dla utrzymania jego świeżości i bezpieczeństwa dla zdrowia. Jednym z najlepszych sposobów, aby to osiągnąć, jest mrożenie, które przedłuża trwałość mięsa, oraz pakowanie próżniowe, które dodatkowo zapobiega jego wysychaniu i powstawaniu oparzeliny mrozowej.

+ czytaj więcej